Even voorstellen

Mijn naam is Elisah van den Berg. Vanaf jongs af aan is het mijn droom om in het onderwijs bezig te zijn. Kinderen geven mij energie, liefde en voldoening. Door mijn open houding voelen kinderen zich bij mij al snel op hun gemak. Ik geniet ervan om kinderen op een speelse manier te laten ervaren welke capaciteiten zij hebben. Rust, structuur en een ontspannen sfeer zijn voor mij de belangrijkste elementen om uw kind te begeleiden naar de Top.

Waarom Bijles Topprestatie

Begin 2012 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Utrecht. Tijdens mijn studie en daarna heb ik de nodige ervaring opgedaan voor de klas. Het individuele contact met kinderen spreekt mij het meeste aan. Daarom heb ik in 2013 besloten om de bijlespraktijk Topprestatie te openen. De praktijk heeft de naam Topprestatie gekregen omdat ik samen met uw kind een topprestatie wil neerzetten.

Waar

Bijles Topprestatie is gevestigd op Pastorijleane 47 te Tzum. Op de eerste verdieping is er een rustige ruimte gecreëerd . Bijles Topprestatie beschikt over een groot assortiment instructiematerialen, oefenmaterialen en educatieve spelletjes. Ook wordt de computer en IPad ingezet om de leerstof te begrijpen. Veel bewegend leren staat bij de lessen centraal.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb